Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 7050

Как ще те подлудя до свършване...

Първо, аз ще те дразня. Ще ти се подигравам, както намеря за добре, правейки те жаден за голото ми тяло, все повече, с всяка изминала секунда. Ще се усмихвам, ще кокетнича палаво, ще облизвам устните си и ще те гледам в очите по начин, който крещи: „Вземи ме! Сега!”

Но ще те карам да чакаш.

Ще те оставя да се втвърдиш като скала, докато се взираш в мен, представяйки си всички неща, които искаш да ми направиш в леглото. Ще ти позволя да фантазираш как разкъсваш дрехите ми, как целуваш плътта ми и ближеш зърната ми, как галиш гърдите ми и ме любиш в любимите ти пози.  

Но ще те накарам да се чудиш, поне за мъничко, дали всичко това действително ще ти се случи... 

 

Веднага, щом достигнеш връхната си степен на възбуда, ще те сграбча за чатала и ще започна да ти масажирам инструмента през панталоните. След това ще плъзна другата си ръка по талията ти и ще започна да те мастурбирам, преди да ти прошепна „Вземи ме в леглото!”. С магично движение на ръцете ми ще смъкна роклята си, разкривайки ти, че отдолу не нося нищо. 

Но няма да ти помогна да се съблечеш.

Докато се измъчваш, опитвайки трескаво да изриташ панталоните си и да разкопчаеш ризата си, аз ще стоя там, пъхнала пръст в себе си, карайки те да се чувстваш адски несръчен, да искаш до болка извивките на тялото ми, да плеснеш задника ми, да пъхнеш пръст във вагината ми, да заровиш лицето си в перфектните ми гърди. Тогава ще те бутна в леглото, така че да легнеш. 

И както си лежиш там, ставайки все по-нетърпелив да го пъхнеш в мен, ще го обработя с устата си, както само аз си знам – ще го оближа добре от основата до върха, ще го засмуча с устни, движейки главата си нагоре и надолу, оставяйки колкото се може повече слюнка по него, превръщайки го в отлично смазан инструмент. 

Но все още няма да седна отгоре.

Ще го смуча и смуча, спирайки от време на време да ти кажа колко съм се подмокрила отдолу. И докато стенеш от удоволствие, ще спра и ще ти се усмихна по начин, който да ти каже, че имам цялото време на света да ти духам. 

Веднъж, щом усетя, че членът ти е достатъчно добре навлажнен по моите, а не по твоите стандарти, ще седна на върха му. „Искам те вътре в себе си! Сега!” – ще кажа, в момента, в който най-накрая проникнеш в мен. 

Но няма да ви позволя да държиш юздите.

Ще сграбча собствените си гърди и ще подскачам нагоре и надолу, в началото бавно, след това все по-бързо, приветствайки твърдия ти член все по-дълбоко и по-дълбоко в мен. Ще крещя „Давай, давай! Така!” Все по-силно. Отново и отново. 

Тогава ще спра изведнъж, за да ме погледнеш в очите, стягайки докрай мускулите на котенцето ми. Ще сложиш ръцете си около мен, и ще ме издърпаш надолу, така че гърдите ми да се удрят право в лицето ти и да можеш да сучеш от зърната ми. Без предупреждение, ще ме хванеш за задника и ще ме преобърнеш за отзад. 

Но все още аз ще бъда тази, която ще контролира всичко. 

Докато се чукаме в кучешката поза, ще те поглеждам през рамото си от време на време, молейки те „По-дълбоко! По-дълбоко!”. Когато решим да променим позата, ще се уверя, че членът ти няма никога да напусне напълно вагината ми, докато извъртаме телата си от една поза в друга, откривайки как да си доставяме максимално удоволствие във всяка нова форма, която вземем. 

Усещайки, че си на ръба на експлозията, ще се оставя да свърша. Ще изкрещя “Свършвам!!!” Тогава ще ти кажа да излееш всичкона лицето ми. 

Но все още няма да съм приключила с теб. 

Щом почувстваш, че спермата се издига от тестисите ти, ще го извадиш навреме, за да полееш целия ми корем, гърдите и устата. 

Но точно когато си помислиш, че не може да се получи по-добре, аз ще оближа свършването ти около устата ми, ще си потопя показалеца в лепкавото поточе надолу по корема ми и ще го опитам, за да усетя по-добре вкуса ти. „Мммм...”, ще изстена. „Благодаря.” 

Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.