Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 14990

Случи се с майката на най-добрия ми приятел

Когато бях тийнейджър (преди много години), прекарах много време в къщата на най-добрия ми приятел. Майка му (Дора) го е родила на около 16 години, така че когато я срещнах за пръв път, тя беше на около 30 години. В продължение на времето станахме приятели и тя постоянно ми беше в мислите през пубертета. Бях доста висок за възрастта си, но в продължение на година тя караше и други мои сантиметри да се увеличават. Беше от онези майки, за които нямаше проблем да ни купуват алкохол и да пият с нас. Обичахме да флиртуваме през цялото време, но винаги по приятелски и невинен начин ... ... до онзи определен момент. Беше 17-ия рожден ден на сина й и тя му беше оставила къщата за купон. Много алкохол, много хора и това беше страхотно.

Дора беше в тази яка черна рокля, която показваше всяка секси извивка на тялото й. Забелязах колко горещо изглеждаше, когато за пръв път пристигнах, но не мислех повече за това, в края на краищата не исках да бъда сметнат за перверзник. Обърнах вниманието си към една сладка млада блондинка, наречена Гери. Разговаряхме, флиртувахме и целунахме. В този момент Дора напусна стаята, като тресна малко по-силно вратата, но отново не си помислих нищо. Гери попита дали искам да изляза за цигара и се сграбчихме на минутата, щом излязохме авън. Плъзгам ръката си надолу по корема и в дънките й, започвайки да я разтривам между краката. Чувствам, че нейната влажност се увеличава и бавно разделям устните й с мускулестите ми пръсти. Тя целуваше и хапеше устните ми с вълнение, докато бавно работех вътре в нея, усещайки приближаващия оргазъм. И тогава чувам следното:
- Какво, по дяволите, мислиш, че правиш?!
Дора се беше върнала и ми определено беше впечатлена от сцената в нейната градина. Беше сменила дрехите си и сега носеше качулка и дънки. Каза ми, че поведението ми е неприемливо и вместо за да не съсипване купона, ми каза да се качим горе, за да можем да говорим за това очи в очи.

Стигаме до спалнята й и преди да се извиня, езикът й беше почти в гърлото ми. Бях толкова изненадан, че не отговорих.
- Не ме ли намираш за красива?
В този момент моят пенис беше издул дънките ми, опитвайки се да излезе от тях, затова тя получи веднага отговора си. Тя отново отстъпи и този път внимателно притисна устните си към моите.
- Какво толкова има тази малка блондинка? Тя прошепна това така, че не нямаше смисъл да отговарям, знаех, че съм искал това толкова дълго време, затова свалих веднага панталоните и тениската, разкривайки боксерките си. Очертанията на пулсиращата ми пишка вече бяха по-очевидни и тя не можеше да откъсне очи от нея. Свали качулката и джинсите, за да разкрие съвпадащо лилаво и черно бельо. По дяволите, пенисът ми беше вече болезнено тежък. Тя облиза устни и падна на колене. Свали боксерките ми и освободи жезъла ми, след което го сграбчи с една ръка. Започна внимателно да целува главата му и завъртя езика си около основата й, оставяйки наоколо тъмни червени петна от червило. С всяка целувка изпусках малка въздишка и това я предизвика още повече. Без никакво предупреждение, целият ми член изчезнал, минавайки през тъмните й червени устни. Когато устата и гърлото й ме прегърнаха, разбрах, че няма да издържим много дълго и докато изстенах думите "ще свърша", тя заби ноктите си в задните ми бузи и ме принуди да се спусна надълбоко в гърлото й. Когато започнах да свършвам, можех да почувствам как гърлото й се отвори и започна да поглъща всичко, а това накара дишането ми да полудее. Докато поглъщаше последната капка, извадих пениса си и чух нещо, което никога няма да забравя - "Не очаквах, че ще ти стиска да го направиш!"... Имах ли избор? :)

Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.