Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 21790

Не мога да се позная

Не мога да се позная! Аз,  ревнивия,  да позволя това да се случи!

Това става миналата година. Не бяхме ходили много време на море. Аз и не обичам морето. Но в къщи не съм само аз. Бяхме само двамата с жена ми, защото детето бе при родителите й. Решихме да тръгнем вечерта, защото пътищата към морето бяха много натоварени и съобщаваха за големи задръствания. Сутринта около 6ч. бяхме вече в Поморие. 

Мислехме,че трудно ще си намерим квартира, но не бе така. Една възраста жена се доближи до нас, до като закусвахме и ни предложи квартира. Ние се съгласихме. Беше етаж от къща с три стаи. Ние, разбира се, бяхме в едната, а в другата имаше друго семейство. Едната стая така си и остана празна. Беше чисто и доста прилично. Имаше голяма тераса и оборудвана кухня. Веднага, въпреки умората тръгнахме към плажа. Беше пълно с хора, морето спокойно, времето горещо. Както съм си лежал, съм се унесъл и е нормално, защото цяла вечер съм шофирал. Но пробуждайки се виждам, че към нас/жена ми бе във водата/ се преближават К. и М. от другото почиващо семейство. И след като попитаха, се настаниха до нас. Наистина много приятни и симпатични хора. Към обяд вече решихме да отидем да обядваме и да починем. Наистина морето отпуска хората сексуално. Когато си легнахме, жена ми ме попита дали може тази седмица, докато сме тук да не ползва сутиен и като сме на разходка,бикини. Като ми обясни,че така и е много хубаво и чувства постоянна приятна възбуда. Стана ми неузнаваемо хубаво. От къде намерих сили за секс, не зная. И така се започна.

Вечерта се събрахме с вече приятелите. Носеха хубава ракия и вино. Ние обаче не сме свикнали на домашен алкохол и бързо се отпуснахме. Може би това е причината да предложа на жена ми да избяга от задухата, като се съблече до кръста. Към 2ч. вече бяхме в едната стая, двете двойки и правихме секс, всеки с половинката си. Казвало се софт-суинг. И така се събирахме почти всяка вечер. Само последната вечер си позволихме малко повече. Сменихме се за пръв и последен път,защото на сутринта си тръгвахме. Не очаквах,че ще ми е така хубаво.

Но това повече няма как да се случи!

Коментари  
До Vickie
  +1
В такъв случай мъжът ти често ще спи с други в твое отсъствие :lol:
  +2
ЛЕЛЕ! При никакви обстоятелства не бих позволила на мъжа ми/гаджето ми да спи с друга и то в мое присъствие! НИКОГА! :huh:
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.