Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Д-р Споделено
  • Категория: От психолога
  • Посещения: 6070

Опита се да ме направи проститутка

Незнам защо пиша тук.Може би, за някой нямам проблем, но се чувствам самотна.Излъгана от толкова хора, хора, които са нямали смелост да бъдат или останат с мен по някакви техни, неразбираеми за мен причини. Имах доста дълга връзка, дори не съм сигурна, че мога да нарека времето прекарано с този човек по този начин.Опита се да ме направи проститутка,в големият град.Но явно ме е уважавал поне малко, защото незнайно как се отървах.Да мислех си, че го обичам, исках да бъда с него, но не и на тази цена.След това се появи друг човек, който знаех, че не е добър.Но сякаш с мен беше друг или така ми се искаше.Не ми е навредил,не ми е посегнал.Нищо лошо за него не искам да кажа.Лошото беше, че той можеше да ме открие, да ми се обади когато поиска, а аз нямах това право.Всичките мъже в живота ми, не ми се разказва за тях с подробности са бягали от мен.Какво ли ви интересува, но благодаря може би акто споделих ще разбера къде бъркам.

Отговорът на Д-р Споделено е изпратен на личната електронна поща на подателя.

Коментари  
  0
Исках да кажа - не съчувствам на хора, които не знаят какво става с тях.
  +1
Ама и ти не знаеш какво да мислиш и чувстваш. Сякаш имаш нужда някой да ти каже. Как можеш да кажеш, че човек, който се е опитал да те направи проститутка, те е уважавал? И дори пред себе си не искаш да кажеш нищо лошо за хората, които ти вредят. Всъщност от целия текст накрая се разбира, че дори и ти не знаеш защо пишеш това. Не да съчувствам на хора, които не са наясно какво става около тях.
  +2
може би не бъркаш никъде. просто понякога животът таке се стича и нещата така се случват. независимо от нас и нашите желания. мога единствено да посъветвам едно: когато имаш съмнения за някой, дори и най-малките, когато нещо не ти харесва у него или се налага да правиш компромис със себе си и твоите разбирания - просто не се захващай. до нищо добро няма да доведе. хората не се променят толкова лесно и не могат просто да бъдат едни към едните и други към другите. дори и да не се държи лошо с теб сега, ако е лош... ще се прояви.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.